Z okazji ostatkowej zabawy (sobota 29.11.2014) zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu i rezerwacji miejsc!
Start o godzinie 18.00
Kontakt i rezerwacja pod nr telefonu: 506 627 208
Menu Andrzejkowe
PRZYSTAWKA:
Bałtycki śledzik z cebulką w oleju
I. KOLACJA (danie gorące):
Pieczeń myśliwska w naturalnym sosie pieczeniowym z bezami ziemniaczanymi z kapustą czerwoną na ciepło
II. KOLACJA (danie gorące):
Schab pieczony w towarzystwie leśnych skarbów z ćwiartkami ziemniaczanymi i surówką
III. KOLACJA (danie gorące):
Tradycyjny Żurek Przyszowskiego Chłopa
STÓŁ Z DESERAMI:
Tiramisu
Ptasie mleczko
W-Z
Szarlotka
Rolady owocowe
Ciasta, ciasteczka
STÓŁ WIEJSKI:
Wiejskie jadło
Gęś faszerowana (na gorąco w podgrzewaczu)
Kaczka faszerowana (na gorąco w podgrzewaczu)
Pierogi w kilku smakach (na gorąco w podgrzewaczu)
STÓŁ SZWEDZKI:
Galarety i galantyny
Sałaty
Śledzie
Ryba po grecku
Mięsa pieczone i wędliny
Kurczak w kilku smakach
I wiele innych
NAPOJE GORĄCE (bez ograniczeń):
Kawa / herbata
NAPOJE CHŁODZĄCE (bez ograniczeń):
Napoje gazowane i niegazowane
Drinki wystawione na barze
ALKOHOL:
0,5l alkoholu na parę